Beveiligingsdiensten

Professionele beveiliging in binnen- en buitenland

Persoonsbeveiliging

Onze persoonsbeveiligers zijn getraind om verdachte en gevaarlijke situaties voortijdig te onderkennen. Om flexibel, professioneel en vakkundig te reageren in bedreigende situaties en hierop te anticiperen. Onze beveiligers zijn in het bezit van de beste diploma’s en aanvullende certificaten. Ook brengen zij een ruime ervaring met zich mee. Er zijn veel verschillende situaties denkbaar waarbij het prettig is wanneer er een beveiliger met u mee loopt. Dat kan direct zichtbaar in beeld of juist meer op gepaste afstand zijn.

Transportbeveiliging

Het beveiligen van waardevolle spullen tijdens het transporteren ervan noemen we Transportbeveiliging. Toch is geen enkele opdracht hetzelfde. Het maakt nogal een verschil of het gaat om een document waarvan de inhoud vertrouwelijk is of juist een enorm schip dat wordt lastiggevallen door piraten. Wat wel gelijk is is de uitstekende dienstverlening van ExSafe.

ExSafe beveiligt het vervoer van waardevolle producten en documenten in zowel binnen- als buitenland. Deze waardevolle transporten beveiligen wij voor zowel bedrijven als particulieren. Door het transporteren van goederen letterlijk van u over te nemen of het transport door derden te voorzien van beveiliging. Zo begeleiden wij de vracht vanaf het vertrekpunt tot en met de plaats van bestemming.

Terreurbeveiliging

Omdat ExSafe bij Terreurbeveiliging nooit alleen opereert hebben wij een flinke voorsprong op andere beveiligers. Zo hebben wij een heel netwerk aan bedrijven gespecialiseerd in Terreurbeveiliging. Wij worden door de overheid geïnformeerd over wijzigingen in het niveau van terreurdreiging. Ons kennisniveau over de huidige stand van zaken is dan ook ten alle tijde up-to-date. Daarnaast zijn de beveiligers van ExSafe hoog opgeleid en gecertificeerd als terrorismebestrijder.

ExSafe

ExSafe biedt zowel Beveiligingsdiensten als Vervoers- en Transportdiensten. Onze Security Drivers staan voor een mooie mix van beide diensten.

© 2019 ExSafe

Belangrijke Pagina's

Contact

+31 6 506 280 17

Zellersacker 1213, 6546HJ, Nijmegen