Koeriersdiensten

Voor al uw speciale koerierzendingen.

Koeriersdiensten

De koeriers van ExSafe zijn gespecialiseerd in het leggen van lange afstanden waarbij discretie en veiligheid belangrijk is. 

Door effectief 2 chauffeurs in te zetten kunnen wij uw gegarandeerd een non-stop bezorgservice aanbieden.

Koerier Beveiliger

Onze koerier-beveiligers verrichten speciale koerierszendingen met hoge beveiligingsvereisten. Hierbij kun je denken aan het vervoeren van waardevolle en kostbare goederen, zoals electronica of machineonderdelen. 

Koerier Datatransport

‘Het is oorlog, maar niemand die het ziet’ – Een veelgehoorde slogan als het gaat om de staat van privacy tegenwoordig. Bescherming van de integriteit van gevoelige gegevens en informatie is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Het lekken van informatie via illegale of ongecontroleerde kanalen kan een bedrijf fataal zijn. ExSafe is gespecialiseerd in het vervoeren van documenten, aktes, data dragers en IT onderdelen.

“Onze protocollen zijn gebaseerd op interdisciplinaire ervaringen en kennis die in de loop van vele jaren zijn opgedaan bij defensie, politie en het openbaar ministerie. “

Onder andere geschikt voor

Z

Waardevolle ladingen

Z

Gerechterlijke brieven

Z

Advocatenbureaus en notarissen

Z

On-Board in vliegtuig

Z

Kunsttransport

Z

Waardevolle medicijnen

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.

ExSafe

ExSafe biedt zowel Beveiligingsdiensten als Vervoers- en Transportdiensten. Onze Security Drivers staan voor een mooie mix van beide diensten.

© 2019 ExSafe

Belangrijke Pagina's

Contact

+31 6 506 280 17

Zellersacker 1213, 6546HJ, Nijmegen