Over Ons

ExSafe is een Executive Safety Company. Vandaar ook de naam ExSafe.

Over ExSafe

ExSafe is in 2010 opgericht door Ewald Bhugoea die zichzelf in de jaren daaraan voorafgaand ruimschoots heeft bewezen in zijn rol als Security Driver van het Ministerie van Defensie. Bhugoea wilde zijn ervaring breder inzetten en is zichzelf daarom gaan bijscholen. Hij is nu in het bezit van alle denkbare diploma’s binnen de branche. Inmiddels is ExSafe uitgegroeid tot een organisatie met een divers team aan medewerkers die gespecialiseerd zijn in verschillende disciplines. 

Ewald Bhugoea

Oprichter van ExSafe is Ewald Bhugoea. Door een ruime ervaring als militair is persoonsbeveiliging voor hem een tweede natuur geworden. In 2010 besloot hij dat het tijd was om zijn kennis en vaardigheden voor iedereen beschikbaar te maken en kreeg zijn bedrijf ExSafe vorm. Bhugoea heeft zichzelf bewezen in zijn rol als Security Driver van Defensie. Het bedrijf heeft de oprichting te danken aan het verlangen om deze diensten veel breder in te zetten. Bhugoea is zichzelf daarom verder bij gaan scholen. Hij is nu in het bezit van alle denkbare diploma’s binnen de branche.

“Ik heb als militair aan verschillende missies deelgenomen, onder andere in Bosnië en Afghanistan. In deze gevaarlijke gebieden is veiligheid voor jezelf en je collega’s essentieel om je werk goed uit te voeren. Deze ruime militaire ervaring, aangevuld met diverse specialistische rijopleidingen op het gebied van security driving, is de kracht achter ExSafe. Voor het Openbaar Ministerie begeleid ik op regelmatige basis Hoofdofficieren van Justitie. Daarnaast voert ExSafe opdrachten uit voor defensie, politie, diverse multinationels, leden van Raden van Bestuur en andere zakenlieden uit de top van het bedrijfsleden.”

Ewald Bhugoea

Oprichter ExSafe

Onze kernwaarden

ExSafe blinkt uit in haar uitmuntende service. Geen ander Vervoers- en Beveiligingsbedrijf heeft dat zo hoog in het vaandel staan. Dat begint al met het uitgebreide intakegesprek dat we met u hebben. Alleen dan weten wij zeker dat wij aan uw wensen kunnen voldoen. Maar ook de voorwaarden die we met u overeenkomen liegen er niet om. U zult zien dat we er echt alles aan doen om het u naar de zin te maken. En mocht u onverhoopt toch ontevreden zijn dan lossen we dat als het even kan direct weer op. 

Wanneer u een professional inschakelt dan verwacht u ook echt een professional. Iemand die met kennis van zaken en de nodige ervaring handelt. Waar u van op aan kunt. Iemand die discreet werkt. De professionals van ExSafe zijn bovendien stuk voor stuk hoog opgeleid. Daar komt bij dat zij gescreend worden voor het Ministerie van Justitie. U kunt er dan ook gerust op vertrouwen dat u en uw bezittingen in de juiste handen zijn. 

Van een bedrijf als dat van ExSafe mag u verwachten dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Dat geldt niet alleen voor de informatie die u ons tijdens het intakegesprek verstrekt. Ook de informatie waarmee wij in aanraking komen tijdens de werkzaamheden zal niet verder uitlekken. Daar kunt u van op aan. Maar betrouwbaarheid is meer. Het betekent ook dat uw belang altijd de hoogste prioriteit heeft. Dat er met een scherp oog op uw veiligheid wordt toegezien en dat u op een prettige wijze wordt vervoerd door onze chauffeurs.
Het lijkt zo vanzelfsprekend maar wij van ExSafe selecteren onze medewerkers ook op het respectvol handelen. Zij moeten respect tonen naar u als opdrachtgever maar ook naar de mensen waarmee zij tijdens de werkzaamheden in aanraking komen. De medewerkers van ExSafe zijn representatief en kennen de gangbare etiquette in uw branche als geen ander. Met hen kunt u prima voor de dag komen. Of het nu om een chauffeur of een beveiliger gaat. Een medewerker van ExSafe is erg prettig in de omgang.
Of een opdracht succesvol is hangt van vele factoren samen. De belangrijkste is wellicht het managen van verwachtingen. Wanneer wij weten wat u van ons verwacht kunnen wij er alles aan doen om aan uw wensen te voldoen. Hebt u heel specifieke wensen dan is dat des te belangrijker dat wij daarvan op de hoogte zijn. Voor ons is het enkel een extra uitdaging om u als klant tevreden te stellen. Niet iets waar wij tegenop zien. Succes is soms ook het succesvol uitschakelen of beveiligen tegen gevaar. Of het plannen van een rit die geheel naar schema verloopt.

Wat onze klanten over ons zeggen

“Betrouwbaarheid en punctualiteit staan bij Ewald hoog in het vaandel. Ik heb altijd op hem kunnen vertrouwen” Generaal T.A. Middendorp

Ministerie van Defensie

“Ewald is een extreem betrouwbare en ervaren security driver” Generaal M.A. van der Laan

Ministerie van Defensie

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.

ExSafe

ExSafe biedt zowel Beveiligingsdiensten als Vervoers- en Transportdiensten. Onze Security Drivers staan voor een mooie mix van beide diensten.

© 2019 ExSafe

Belangrijke Pagina's

Contact

+31 6 506 280 17

Zellersacker 1213, 6546HJ, Nijmegen