Persoonsbeveiliging

Wanneer u als persoon extra beveiliging kunt gebruiken.

Persoonsbeveiliging

Onze persoonsbeveiligers zijn getraind om verdachte en gevaarlijke situaties voortijdig te onderkennen. Om flexibel, professioneel en vakkundig te reageren in bedreigende situaties en hierop te anticiperen. Onze beveiligers zijn in het bezit van de beste diploma’s en aanvullende certificaten. Ook brengen zij een ruime ervaring met zich mee. Er zijn veel verschillende situaties denkbaar waarbij het prettig is wanneer er een beveiliger met u mee loopt. Dat kan direct zichtbaar in beeld of juist meer op gepaste afstand zijn.

Wij nemen uitgebreid de tijd voor een intakegesprek met u. Hierin komen al uw wensen aan bod. Ook onderzoeken wij het dreigingsgevaar zodat wij een redelijke inschatting kunnen maken van wat wij kunnen verwachten. We onderzoeken de mogelijke vluchtroutes en maken afspraken met de lokale autoriteiten. Persoonsbeveiliging van ExSafe is beveiliging van het hoogste niveau. Wij laten dan ook niets aan het toeval over.

De persoonsbeveiligers van ExSafe werken discreet. U zult geen hinder ondervinden van hun aanwezigheid. 

N

Betrouwbaar, secuur en discreet

N

Stressbestendig en presteren goed onder hoge druk

N

Durven belangrijke beslissingen te nemen om uw veiligheid te waarborgen

N

Hebben een grote mate van zelfbeheersing

Persoonsbeveiliging op afstand

Daar waar persoonsbeveiligers normaliter bij u in de buurt verblijven kunt u ook kiezen voor persoonsbeveiliging op afstand. In dat geval lopen de beveiligers niet in uw directe omgeving. De inbreuk op uw privacy is hierdoor minder. De beveiliging daarentegen is nog steeds van het hoogste niveau. Toch adviseren wij u hier enkel voor te kiezen wanneer het risico op dreigingen laag is. Vaak gaat het hier om VIP. Ook kan het zijn dat het vooral een strategische overweging betreft.

Wanneer kiest u voor Persoonsbeveiliging op afstand?

Persoonsbeveiliging op afstand is een heel specifieke optie. Wanneer de dreiging niet hoog genoeg is om tot volwaardige Persoonsbeveiliging over te gaan zou dit een mooi alternatief kunnen zijn. Juist omdat u er de voorkeur aan geeft om op een losse wijze beveiligd te worden. Zonder dat uw veiligheid hierdoor op het spel komt te staan.  Daar waar noodzakelijk zal de beveiliger van ExSafe altijd ingrijpen. Ook kan er in de loop van de dag voor gekozen worden om het beveiliginsgniveau alsnog op te schroeven.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.

ExSafe

ExSafe biedt zowel Beveiligingsdiensten als Vervoers- en Transportdiensten. Onze Security Drivers staan voor een mooie mix van beide diensten.

© 2019 ExSafe

Belangrijke Pagina's

Contact

+31 6 506 280 17

Zellersacker 1213, 6546HJ, Nijmegen