Terreurbeveiliging

Wanneer u een terreuraanslag wilt herkennen en voorkomen.

Terreurbeveiliging

Onze beveiligers zijn opgeleid tot Certified Profiler Terrorism. Een wettelijk beschermde titel waarbij u mag aannemen dat de beveiliger:

N

De capaciteiten bezit om de juiste besluiten te nemen bij het waarnemen van dreiging

N

Getraind is in het herkennen van de modus operandi, het detecteren van afwijkend gedrag en verdachte indicatoren bij terrorisme in het algemeen

N

Opgeleid is om de modus operandi en de indicatoren van terrorisme te herkennen

Het opsporen van terrorisme en het voorkomen van aanslagen

Predictive Profiling is gericht op het vroegtijdig onderkennen en opsporen van criminele en terroristische activiteiten. Het vooraf herkennen van een mogelijke aanslag. Een methode ontwikkeld in Israel welke alleen door een kleine selectie beveiligers toegepast kunnen worden. Niet iedereen is hiervoor geschikt. De beveiligers van ExSafe zijn hierop uitgebreid getest en zijn stuk voor stuk geschikt bevonden. Zij hebben niet alleen hun titel verdiend, ze hebben zich ook in de praktijk bewezen.

Wanneer is terreurbeveiliging van belang?

Wanneer er op een evenement belangrijke personen komen dan zou dit kunnen betekenen dat er extra dreiging ontstaat en dat maatregelen noodzakelijk zijn. Ook bepaalde voetbalwedstrijden vragen om extra beveiligingsmaatregelen. Maar het kan eveneens zo zijn dat de politieke en/of maatschappelijke druk vraagt om terreurbeveiliging. De beslissing hierover wordt veelal genomen in overleg met het eigen beveiligingsbedrijf en de lokale politie. Er wordt dan een inschatting gemaakt van de kans dat er iets gebeurd en de consequenties als het mis mocht gaan en hoe dit valt te voorkomen.

Samenwerking met andere partijen geeft ExSafe een flinke voorsprong

Omdat ExSafe bij Terreurbeveiliging nooit alleen opereert hebben wij een flinke voorsprong op andere beveiligers. Twee weten immers meer dan één. Zo hebben wij een heel netwerk aan bedrijven gespecialiseerd in Terreurbeveiliging. Voor u heeft dat als voordeel dat wij u altijd de beste bescherming in uw situatie kunnen bieden. Wij schromen het dan ook niet om een collega terreurbeveiliger in te schakelen wanneer wij denken dat dit uw veiligheid beter ten goede komt.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.

ExSafe

ExSafe biedt zowel Beveiligingsdiensten als Vervoers- en Transportdiensten. Onze Security Drivers staan voor een mooie mix van beide diensten.

© 2019 ExSafe

Belangrijke Pagina's

Contact

+31 6 506 280 17

Zellersacker 1213, 6546HJ, Nijmegen