Transportbeveiliging

Veilig vervoeren van goederen

Transportbeveiliging

Het beveiligen van waardevolle spullen tijdens het transporteren ervan noemen we Transportbeveiliging. ExSafe beveiligt het vervoer van waardevolle producten en documenten in zowel binnen- als buitenland. Deze waardevolle transporten beveiligen wij voor zowel bedrijven als particulieren. Door het transporteren van goederen letterlijk van u over te nemen of het transport door derden te voorzien van beveiliging. Zo begeleiden wij de vracht vanaf het vertrekpunt tot en met de plaats van bestemming.

Transportbeveiliging van ExSafe is onder te verdelen in:

N

Het onopvallend beveiligd volgen van vrachtwagens met waardevolle lading

N

Het onopvallend beveiligd transport van waardevolle documenten, hardware en software

N

Het onopvallend beveiligd vervoeren van waardevolle spullen van privé personen

N

Het escorteren van schepen. De zogenaamde anti-piraterij-bestrijding

N

Gewapende beveiligers van koopvaardijschepen bij anti-piraterij

Uitgebreide rapportage van het verloop van het transport

Omdat het voor veel van onze klanten van belang is om het exacte verloop van het transport te kunnen inzien bieden wij standaard een uitgebreide rapportage van het verloop van het transport aan. Hierin vindt u tot in het grootst mogelijke detail alle gegevens terug. Van de aanpak van de transportbeveiligers tot en met een uitgebreid logboek waarin wij van minuut tot minuut verslag doen van het vervoer. U leest hierin welke problemen wij hebben ondervonden en hoe wij deze hebben opgelost. Een belangrijk leermoment voor een volgende keer.

Private Beveiligers tegen Piraterij

Een heel bijzondere tak van Transportbeveiliging is de private beveiliging tegen piraterij. Beveiligers van ExSafe helpen in zo’n geval bij het beschermen van Nederlandse schepen en hun opvarenden. Nederlandse schepen zijn namelijk een aantrekkelijk doelwit voor piraten. Het probleem is echter dat transportbeveiliging voor Nederlandse schepen onder normale omstandigheden bij wet verboden is. ExSafe weet echter als geen ander hoe belangrijk dit desondanks is en komt dan ook altijd met een passende oplossing waardoor de veiligheid toch is gewaarborgd. Dat vraagt om een professionele aanpak en een hoop kennis van zaken.

Transportbeveiliging is altijd maatwerk

Transportbeveiliging is door de aard van de werkzaamheden altijd maatwerk. Geen enkele opdracht is hetzelfde. Want elk voorwerp en elk document dat door ons vervoerd wordt kent zijn eigen voorwaarden. De ene keer vanwege het afwijkende formaat maar vaak ook juist vanwege de waarde van het voorwerp. Of misschien wel omdat het transport vraagt om de hoogste beveiligingsgraad. Niet voor niets ook dat ExSafe alle tijd neemt voor het bespreken van uw wensen want alleen dan maken wij van het beveiligd vervoeren van uw bezit een succes.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.

ExSafe

ExSafe biedt zowel Beveiligingsdiensten als Vervoers- en Transportdiensten. Onze Security Drivers staan voor een mooie mix van beide diensten.

© 2019 ExSafe

Belangrijke Pagina's

Contact

+31 6 506 280 17

Zellersacker 1213, 6546HJ, Nijmegen